Belysning invändigt

Hejsan! Skulle vilja ha lite hjälp med lite frågor om belysning inne i bilen! Tänkte höra om de är någon som vet om man kan koppla ledlampor i bilen som är till för att ha inomhus som ska drivas via 220v vägguttag? kan man koppla de till bilbatteriet? Isf är de bara att koppla som ett vanligt slutsteg?Svar på inlägget: Belysning invändigtBilen drivs på 12V, så lampor som drivs på 220v kommer inte ens glöda... Köp 12v lampor iställe... Du borde ha insett innan du skrev detta att det inte skulle funkat


varför gå över ån efter vatten?? jag menar det finns ju en uppsjö av 12v ledlampor


Om du absolut vill ha inomhuslampor så finns det massa olika som har transformator till 12v. Bara klippa bort transformatorn, säkra och koppla in. Körde själv både 12v led spottar och ledlister i min husvagn. En del verkstadsbilar kör 12v led spottar som belysning.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka