Hur tar jag bort fläktgallret på instrumentbrädan? Volvo s60.

Hej alla. Har en fråga. hur får man bort fläkt gallret som sitter i panelen på min volvo s60. där jag kan stänga av om jag inte vill ha luft på mig. Svårt att förklara. fläkt utsug om det blir lättare. skulle behöva ta ut hela gallret pga att det har ramlat isärSvar på inlägget: Hur tar jag bort fläktgallret på instrumentbrädan? Volvo s60.En bättre topic hade ju inte skadat.. Och årsmodell på S60:in? Skulle dock tro att det bara är att ta något platt och hårt, och trycka från sidorna, så att gallret åker rakt ut.


Skicka ett privat meddelande till "granaten_740" här på garaget, han kan inredningen utan och innantill


Sitter små hakar som man får ta med en liten mejsel eller liknande ,på de som sitter på sidorna är det 2 hakar i ovankant och 2 hakar i underkant. På det i mitten sitter några fler, men kommer inte ihåg hur många och var de satt.


aaaa super skysst.tack ska ni ha alla då vet jag. nu blev jag ju sugen på att gå ut i garaget igen och pilla. ja jag vet det blev nog i fel del av forumet som jag postade i sorry alla. men stort tack alla


Det är en 2002a. det är fläktgallret i mitten . har även varningsblinkersen monterad. någon som vet hur man får bort det? är det kanske på samma sätt som på bilden ni la upp?


Om jag minns rätt så är det nåt liknande ,men med en extra hake på vänster sida mot ratten till. Men om du börjar på höger sida och går åt vänster så skall det släppa till slut. Glömde innan att nämna att man får ta de sk "hakarna" från utifrån,med hjälp av en liten mejsel och tex en plastkniv. Har för mig jag sett något tips om byte av dessa på svxc.se,men jag hittar inte detta just nu. Varningsblinkersen följer med när du tar ut paketet.


Brukar bara vara att dra lös det mesta i interiören på en s60. På vissa bilar får man ta bort bladen som reglerar luftströmmen om den sitter skruvad från insidan.


okej . ska testa med det senare idag efterjobbet. men alla ni åter stort tack

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka