BMW E90 ET frågor

Tjenare, har köpt mig en ny bil nu och vill smälla på andra (större) fälgar än dom små fula 16''arna till våren, och jag vill ha dessa ; http://www.twsdack.se/xxr-522-19x10-5-1 . lack/346-0 Dock så är jag ytterst osäker på om dom går på e90'n som har ET35 och fälgarna har ET15 (8,5'' breda) alt. ET20 (10'' breda). Kommer också montera coils för att få ner den i backen. Räcker det att sätta på däck som har lite stretch för att det ska funka eller kommer jag vara tvungen att valsa skärmarna och plocka av innerskärmarna? Och isåfall vad rekommenderar ni för profil på däcken? Mvh AdamSvar på inlägget: BMW E90 ET frågorMin bror säljer CSL fälgar och vi har monterat flera x uppsättningar på just e90 och dem här ET måtten som står på annonsen är PERFEKTA för E90.. skrapar inte samt att vi har lastat bilen fullt för att se om det går att köra bilen utan några problem! Mvh


Tack för svaret!! Mvh


Jag brukar rekommendera 19x8.5 et33 och 19x9.5 et37 typ till E90. Du kommer Aldrig kunna köra med föreslagen dimension på en sänkt E90!!


Hmm, det lät ju inte så positivt.. Kommer ihåg att vi köpt fälgar av dig innan så jag tar och litar på dig, tack för varningen!


Ja har du köpt fälgar av mig tidigare i 19" till E90 så fick du garanterat exakt 19x8.5 et33 och 19x9.5 et37 den dimensionen... Man kan välja en något agressivare setup än vad jag väljer.... Men absolut inte så låga siffror som du nämnde tidigare.


Hej! De dimensionen Nikeman säger kommer att sitta mycket bra mycket bra. Har samma dimension på mina fälgar. Mvh Keskin


Farsan köpte dom 19'' som sitter på den svarta E90'n på min profil för ett antal år sedan! Precis att vi fick in dom i bilen när vi hämtade dom:) Blir att leta vidare efter nått inte alla andra har!


Tjena, kan din bruuur hjälpa mig tror du? Har fått hem fälgar, 19"x10 med et 32 bak, kan jag få på 275-30 däck utan att det ska skrapa i etc? 265 har en bekant på samma fälgar och mått men däcket stretchas, vilket jag inte vill. Kolla med honom så hör va dig e du shysst! MVH

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka