Skydd under scoop vid regn. söker även bilder

har ett evo scoop och tänkte fixa ngt täckplåt lr ngt under om de regnar mkt när man kör. e de ngn som vet hur man kan göra eller har bild på hur ni själva gjort? tänkte använda aluminium eller plexiglasSvar på inlägget: Skydd under scoop vid regn. söker även bilderIngen?


Kanske vänta lite längre än knappt 2 timmar? Akta så dom inte låser/tar bort tråden pga meningslös lyftning av tråden


Lite bråttom bara för måste hinna handla saker och få de fixat tills vallåkra fall de regnar


Jag använda en kartongbit i början när jag var orolig för att det skulle regna / snöa in i scoopet på 850'n jag hade. Det ytterst lilla som rann in över scoopet förångades när det föll ner på motorn när man körde. Och jag hade den stog ute i regn och snö och lätt snöfall och jag hade aldrig några bekymmer. Har du när i hålen på scoopet så kan du ju göra en plåtbit som täcker på undersidan och borra några hål så att du kan sätta fast plåten med lite ståltråd.


Jo har nät där. Ändra problemet e ju att de regnar rätt ner på tändstiften och fördelaren fall de blir fukt där annars ska de inte va något problem


Svetsa en plåt under huven som leder bort vattnet? Antar att Scoopet bara sitter där för syns skull. så du kan ju bygga lite hur du vill!


Ja precis de e bara för syns skull. Men skulle vilja ha ngn bild på hur andra gjort


Vara ute i god tid kanske inte är nåt för dig? /Benny


Och med det menar du?

Att du var så ivrig igår med två inlägg inom 2 timmar. /Benny


Kan va för ja precis skaffat huven och monterar den och har 2 dagar på mig o fixa de fall de regnar till vallåkra. Annars hade jag givetvis inte hatt så bråttom med att få svar

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka