Begagnade strålkastare med angeleyes.. lyser ganska svagt.. BMW e39

Funderar på om det är nåt som mattas ut med tiden.. plockade från en bil som stått ett tag.. i dagsljus ser man knappt nåt ljus från ringarna... e de normalt.. bara hoppas dom godkänner det som parkeringsljus nästa besiktning,, ;P



Svar på inlägget: Begagnade strålkastare med angeleyes.. lyser ganska svagt.. BMW e39



Glöd eller LED? Provat byta lampan?


nä.. inte testat nåt.. bara monterade skiten härom dagen.. va slutet bakpå strålkastaren och sladdar som kom ut istället för fasta kontakter på baksidan där varje lampa sitter som på original.. får väll ta mig en närmare titt och se om man kan öppna upp o byta nån lampa.. Men borde vara hel släckt om en lampa e kass.. tänkte om själva ringen kan bli dålig på att sprida ut ljuset..


Nej det borde de inte bli, möjligen lite skitiga om det inte varit helt tätt i alla anslutningar


ok.. bara öppna o kolla som gäller då..


Är det dessa du har? http://liontuning-carparts.de/Angel+Eye . --191.html


ser ut att vara något billigt eftermarknadscrap, de brukar ha riktigt usla angeleyes tyvärr..


ja ser ut som dom..


Då ska de troligen lysa så svagt. Har själv ett par nya med liknande ringar till Vento som man knappt ser lyser i dagsljus. Borde väl även finnas lysdioder nertill mellan ringarna som går att få att lysa också? Vet inte om lysdioderna till ringarna går att byta ut, men det vore annars ett alternativ, eller så byter man ut ringarna till några bättre (och dyrare). Men då måste man förstås montera itu strålkastaren.


Jo ja såg dessa dioder innan.. men dom lysr inte i nuläget.. måste ta ur lyktorna och kolla hur de e kopplat..





Hej hoppas det är ok om jag lånar tråden. Jag undrar om det finns nåt sätt att ställa in lyset när justerskruven har gått av, köpte en e39 härom dagen och upptäckte när jag kom hem att lyset pekar åt skogen... försökte justera det men den yttre justerskruven (som är till sidleds justering?) har gått av.. Mvh Petter





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka