Lacka om stänkskydden eller köpa nya?

Hejsan jag funderar på att lacka om mina nuvarande stänkskydd på min VOLVO 940 TURBO som ni kan kolla på om ni vill! jag funderar på om jag ska köpa någon plastprimer och lacka om till röd! men vad tycker ni ska man lacka om original eller ska man köpa nya rally stänklappar? med tänka på om man ska sälja bilen och nästa ägare inte vill ha dom röda alltså (svart) eller vilken färg skulle pass bäst på dom med tanke att jag har en hel svart bil! eller vad tycker ni? vad skulle ni göra om ni var jag? åka på skroten och köpa original stänklapparna och lacka om? eller fixa rally? jag är lite osäker om nästa ägare tycker om det! sånna fall om jag ska lacka vilken färg sticker ut riktigt så folk ser det?



Svar på inlägget: Lacka om stänkskydden eller köpa nya?



Det är ju inget jättejobb att lacka dom svarta den dagen du ska sälja bilen? Känns som att det blir betydligt billigare än att köpa nya och lacka nu...


Lacka





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka