Volvo V70 -08, Original dekor till instrumentbräda och dörrar?

Tjenare! Jag har sökt hela veckan efter något ställe som säljer original-dekorinlägg till Volvo V70 men jag tycker att det är Skit svårt att hitta. Detta är min första bil och jag är inte så uppdaterad på vad för sidor det finns att köpa reservdelar osv. på till bilar. Jag har Googlat, kollat eBay, på diverse sidor som säljer begagnade delar men lyckas inte hitta vad jag letar efter. Vet inte riktigt heller vad man ska söka på? Det är detta jag letar efter. Den metall-listen och de två listerna på höger och vänster framdörrar, eller ett helt kit om det finns till rimligt pris. Så, är det någon som vet vart man kan få tag på dessa online? Jag letar alltså inte efter något plast man klistrar på ovanpå eller något vinyl man sätter på. Jag vill alltså ha riktiga lister.Svar på inlägget: Volvo V70 -08, Original dekor till instrumentbräda och dörrar?Jag kollade lite snabbt på bildelsbasen. Där fanns dessa lister. Dock var dom redan bokade av någon annan kund. Mitt förslag är att ringa till Jönköpings bildemontering eller Karstorps bildemontering. Det är 2 av landets största volvoskrotar. Dom lär kunna ordna fram listerna för inte allt för stora summor. Lycka till!


Tack för tipset. Jag ska höra med dem om det är något de kan fixa fram!


Dom kunde fixa det! 400kr för den långa och 275kr för dörr stycket Helt rimligt pris så tack för tipset!


275kr för den till dörren bara? Det var bra att veta Lär ha en ny till förarsidan, någon har låtit bältet dunka upp på tok för många gånger i listen där Det var på JB eller?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka