Vad är detta jalusin till för bil?

Skulle vara jätte tacksam för om någon visste något om detta Jalusin för det är inte till Volvo 140 eller 240 har kollat upp det!Svar på inlägget: Vad är detta jalusin till för bil?gamal saab kanske eller volvo 140/200 serien


Det är ju inte det heller


Nån gammal Opel kanske.


Svårt att se på en bild. Du får helt enkelt springa ut på en parkering o prova dej fram! Volvoverkar de inte vara till då formerna inte stämmer. Saab är det absolut inte till då den är alldeles för kantig. Jag skulle kunna tänka mig någon mer kantig bil som Ford, Opel eller liknande från tidigt 80-tal.


amazon?


Skall ta bättre bilder på den Amazon är det inte!


Opel Ascona B?


Borde ju finnas någon form av märkning på den, tycker jag. Är det ett originaltillbehör brukar bilmärket stå, annars tillverkare och artikelnummer som kanske kan ge något på google.


Thermoform heter tillverkarn iallafall detta enda jag får ut av det... Någon måste ju veta vad detta skall vara till för bil!

Ascona B skulle jag tippa på.


Finns det inga siffror på den???


Inte vad jag har sett men går det ta reda på mer då eller?


Ascona b ser de ut o kunna va som fler här har skrivit.


Är det något värde i den då för täckte lägga ut den på tradera!


Men vill veta exakt vad för bil den är till först!


Det är därför jag vet om mitt misstag och försöker verkligen ta reda på vad det för bil! Alla kan göra fel och skall inte skicka väg detta!


Jag tittade på en bild på en amazon och tyckte det var likt men glömde helt bort och räckna alla ribbor på den men nu är det som det är och jag skall försöka radera på något sätt!


http://img.tradera.com/mega/248/153068248_1.jpg Måste vara till Ascona B


du jag ska hem te farsan i helgen han har en ascona b med jalusi ska kika på det så ska vi se vad som står på hans jalusi

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka