Flakevinyl/Kromvinyl!

Tjenare! glider runder lite här på garaget och fastnat totalt för vinyl! I detta fall så är det inte en bil som ska folieras, utan min moped! (har ett år kvar till körkort!:@ har kikat en del på ebay och fastnat totalt för Krom/Flakevinyl, men har bara hittat två företag som säljer de där, och frakten skulle hamna på ca 300kr?;o så min fråga är till er: Vart kan man beställa den vinyl jag söker, utan en ett sådant pris på frakten! Tack sålänge! /CharsnilsSvar på inlägget: Flakevinyl/Kromvinyl!kan också tillägga att de är just på dessa två företagen frakten blir så dyr på!


300kr? Är du allvarlig? Det är helt okej pris för att frakta en stor jävla rulle. Sen måste jag tipsa dig om att krom/flakefolier ser jävligt bra ut på bild men är ett helvete att applicera då du inte får sträcka den alls. Detta pga att den innehåller metallkorn och efter ett par månader så bleknar den och separerar från folien så du får fula sprickor, ser typ ut som tusentals spackelsprickor.


Hör med www.s-w-a-t.se och säg att du pratat med mig, Andreas med Mustangen.. Han skall kunna fixa!


Chrome vinylen har väldigt begränsad "stretch" förmåga! Rekommenderas inte på allt för böjda ytor. All färgad chromevinyl har problem med blekningar, den silverfärgade och guldfärgade fungerar bra! Angående vinyl så kika i min byggtråd på Opeln så finner du en del länkar!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka