Var med och bestäm utseende - VW Up!

Har nyligen hämtat ut en ny Volkswagen High Up! och tänkte deltaga i lite träffar nästa sommar för att väcka mitt gamla bilintresse till liv igen. Jag vill gärna att Garaget ska vara med och tycka till om hur de vill se denna bil nästa år. Så, vad har ni för tips till den här? Ska man köra på en clean stil, "tyskstuk"/stance eller beställa bodykits och hela köret? Jag är villrådig. Först tänkte jag blanda lite och sänka med coilovers, tyskfälgar och tona lyktor m.m. men sen ville jag nog köra clean stil med nån trendig fälg.. för att sen helvända och vilja beställa hela ABTs bodykit och byta avgassystem och hela köret med trimchip (kanske år ut 1-2hk extra haha). Det är en 5-dörrars VW High Up! 2013 med tonade rutor, strippad på lite emblem och spokefälgar. Så, hur vill Garaget se denna bil nästa år?Svar på inlägget: Var med och bestäm utseende - VW Up!Kan bli riktigt roligt projekt! Jag tycker mer om cleana bilar, hade varit fränt med något fint bodykit, inget som syns för mycket och bara gör bilen överdriven utan rent och snyggt. Kör på clean tycker jag!! Kanske någon cool vinyl på bilen? för att sticka ut med färgen lite? Är dock lite trött på stance bilar


Inget direkt förslag, men, spännande bil att ändra utseendet på. Blir nog i mitt tycke en av två saker; tokbra...eller "oh...nej...jösses nej!"


Ja, eftersom det inte rullar så många sådana här i Sverige kan det vara lite trevligt. Jag har kollat på ett stilrent bodykit och faktum är att det är VW original. Dock så är det svindyrt som allt annat VW OEM... Mjo, lite mycket stance nu för tiden och det är ju väldigt många VWs.


Haha, jag hoppas på det förstnämnda!


Skarva bort emblemet i fronten, har sett någon galen britt göra det - blir ruskigt snyggt. Sen klarar man sig med lite sänkning och snygga fälgar tycker jag


[http://www.speedhunters.com/2012/08/miv . roen-8115/ såhär!


Lr bygg hemmagjort widebody om du kan.


18tums fälgar (om det går) och sänka så mycket det bara går. Total rensa den på allt lister dörrhandtag emblem så den blir så clean det bara går. tror man inte ska göra så mycket mer på en sådan där svårt få den snygg men går säkert få den stilren iallafall.


Rensa den på dörrhandtag? Hur kommer man då in i bilen? (okunnig inom detta)

Med fjärr


Eller så kör man så som Porsche har på någon av sina modeller, att man bara har ett snöre att dra i för att öppna upp dörren!


Typ såhär Lite väl mycket tycker jag nog

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka