Tona orange blinkers?

Jo vill tona blinkersen på golfen. Har för tillfället dom som är orange och orginal Vill ha rökfärgade. Men studentekonomin tycker det är för dyrt att köpa röktonade blinkers runt om för 1277:- på mekonomen. Så min tanke är såhär: köpa strålkastarfilm på biltema och ta den på blinkersen. Kommer detta se bra ut tror ni? eller kommer de se skitfult ut?Svar på inlägget: Tona orange blinkers?Vad har du för golf?. Kolla ebay, skulle förvåna mig om du inte hittar billigare där. Klart du kan få de nuvarande mörkare, men för att få bort nuvarande färg kommer du behöva tona rätt rejält, de kommer bli i princip svarta. Isåfall fungerar nog spray bäst. T ex http://biltema.se/sv/Bilvard/Farg-och-L . arg-36869/ Glöm inte att komplettera med orangefärgade lampor så det verkligen blinkar orange. Mvh Janken


Orange lampor behövs inte då glaset under toningen fortfarande är gult


Behövs och behövs, billigt och skadar inte. Har för mig att det behövdes på nån bil jag haft, trots att glaset som du säger är färgat. visst, det blinkade orange, men skarpare med färgad led istället för ofärgad lampa. Kan iofs berott på att led lampan lyste starkare i sig, minns inte . Trist att åka dit på böter för att blinkers inte syns, så värt att kontrollera .


Jaru.. Jag skulle nog inte tro det blir så bra... Som Janken sa, kolla på ebay. Annars kanske någon skrot har fina? Om det är en golf 3a du har. Finns ju dessa billiga: http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bilreserv . ERS-76537/ det är ju iaf rökgråa.. Kanske blir bättre reslultat än de orangea? Skruvat har billiga vita till bla golf 3an iaf som sitter på skärmen.. Vet inte hur det ser ut på de reserande golfarna. Men skriv gärna vad du har för golf så kan jag sätta mig och försöka rota fram några om du vill.


Risken är väl däremot att det kan kosta typ en tusenlapp eller så i böter om polisen är lite griniga nån dag.... Som nån annan sa så lär de finnas till säkert halva priset på eBay, Mekonomen brukar vara riktigt dyra på delar så det finns säkert billigare nån annanstans.


Är bara tvungen och fråga e grej här.. Är du säker på att det är böter för rökfärgade? för jag hitta på både mekonomen och biltema. Men det kanske är olika om det är rökfärgade man köper och om man tonar själv?


stämmer. att "rökfärga" sj är ej ok, om glaset är mörkt i sig sj är ok


Jahaaa! där lärde man sig nått nytt igen:P


Besiktningen säger dock ingenting så länge allt blinkar och lyser i rätt färg. Orange lampor i dedär rökfärgade och ingen kommer tänka på att det är eftermarknads. Ska vara en riktigt riktigt grinig polis om man åker på böter för blinkers som blinkar orange men har rökfärgat glas/lagom tonat klarglas. Men ja, all färgning/filmning av märkt glas är olaglig, jag säger inte emot. Mvh Janken

Man kan åka på anmärkning och ombesiktning på tonade strålkastare/blinkers också, även om det inte år så stor risk om det är "lagom" tonat. Nog större risk att polisen säger nånting än vid en besiktning.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka