Smakråd Vinge till v50.

Hej Sitter och tänker beställa en vinge till min v50, Dock är det 2 alternativ jag funderar på antingen en som liknar orginal vilket ser cleant ut och lite diskret, Sedan finns det även en styling vinge men blir det för mycket kanske? Det är dessa 2 vingar jag funderar på: lite mer styling hållet:http://www.vparts.se/se/volvo-v50/styli . o-v50.html Lite mer orginal look:http://www.vparts.se/se/volvo-v50/styli . o-v50.html Vad hade ni valt? Mvh MartinSvar på inlägget: Smakråd Vinge till v50.Originalvingen. Varför? Därför att den stack inte ut lika mycket. Med tanke på V50:ins annars neutrala former, så skulle bara stylingvingen se ut som en bakvänd keps.. Men det är min åsikt.


Jag har Iridium-vingen på min V50.Hur snyggt som helst tycker jag.


Det är lite så jag med tänker därför jag kliar mig i huvudet hur ser det ut i verkligheten


Jo jag kollade på det, Har även kollat på andra bilder och det ser inte för konstigt ut men hur det ser ut i verkligheten är väldigt annolunda aha nu såg jag att du hade den andra vingen som är något mitt emellan den jag kollade på och sen orginal looken så ganksa bra ut faktiskt må jag säga men din ser mer stylad ut kanske ser hemskt ut på min


Jag har enbart sett en V50 ute i det vilda med Iridium-vingen på och det såg inte speciellt vackert ut om jag ska vara ärlig. Den är alldeles för hög i relation till resten av linjerna på bilen. Den följer inget alls. Men det är klart att det är en smaksak. Ångrar inte en sekund att jag valde originalvingen på min, liten, diskret men gör ändå jädrigt mycket för helhetslooken.


Jag tycker iridium vingen e snygg. Fast det beror ju lite på vad man e ute efter för stuk. Fast jag tycker ju att man kan ha Iridium vingen även om man gör orginalstukad bil för övrigt. Av de som du lagt upp så hade jag nog själv valt styling vingen då det ger ett mer personligt utseende på bilen. annars så blir man ju bara en i mängden, men trivs man med det så e de ju den andra som gäller... Lycka till med val av vinge


Tack så mycket alla ska kolla på det idag sen blir det beställning!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka