Importera delar från tyskland

Satt o letade efter delar till min bil när jag hittade denna sidan: http://de.csr-shop.info/Bodykits-BK-FL- . 7daba18bd/ Nån som har erfarenhet av dom, samt vet hur passformen på deras prylar är? Undrar även hur det funkar med frakten. Dom har priser angående frakt på deras hemsida men vet inte om det tillkommer nått extra. Slutligen, vad kan det kosta att få lackat dessa delar? (Frontläpp, takvinge, kjolar och bak) MvhSvar på inlägget: Importera delar från tysklandCSR's delar har jag ingen erfarenhet av hur passformen är. Har dock frågat runt lite (då jag själv tittat på pryttlar därifrån) och det är enligt de flesta som "alla andra som inte kostar det dubbla - dugligt" men inte helt arbetsfritt (som sagt, inte min åsikt i det hela). Extra tillägg slipper du inom EU (om du nu tänker på moms/tullavgifter osv) Lackkostnaden är halvt omöjlig att svara på. Varierar ju enormt om du ska ha det med kvitto, om du hittar någon bra lackerare som gör det "hemma", själv köper in färg och så vidare och så vidare


Okej, beställer nog från dom om det blir aktuellt. Har letat en del efter delar från svenska återförsäljare men hittar typ ingenting. Så får väl i värsta fall lägga ner lite tid om passformen inte är helt 100. Tack för svaret angående moms och tull. Det enda som tillkommer då skulle väl vara frakten i sverige då.


Ja, som sagt, är det inom EU så ska det vara så ja


Okej, tackar för hjälpen

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka