Mjuk/hårt lim till kjolpaket?

Har sökt men inte hittat något som besvara min fråga så ställer den här Jag ska snart limma fast mitt breddningskit på min RX-7:a men är lite fundersam över limmet. På jobb har vi ett 2k karosserilim som vi använder att limma bakskärmar o diverse andra karossdelar som jag funderat på att använda. Saken e de detta limmet blir bokstavligen talat stenhårt, när man ska ta av en bakskärm som är limmad med detta så är de nyslippad huggmejsel och stora släggan som gäller. Jag ska limma glasfiberarmerad plast och de är ju lite rörligt i sig så tänker mest på om de kan spricka. Delarna ska spacklas in så är rädd för om man har ett mjuk lim att spacklet spricker. Så de jag vill veta är om man ska använda mjuk/rörligt eller hårt lim och varför?Svar på inlägget: Mjuk/hårt lim till kjolpaket?ingen?


Du har ju svarat själv! Mjukt lim ska du använda så det kan röra på sig. Men detta är väl ingen vinterbil så!


Har satt en del grejor med en stark 0.5mm skummgummi, dubbelhäftande tape. Detta kopletterdaes givetvis med clips och skruvar på sina ställen men det sitter fint.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka