Beställa plasti dip! Nån som vill beställa ihop eller några?

Som topic säger så ska jag beställa dryga 25 liter plasti dip i alla dess former från Nederländerna! Någon som är intresserad eller varför inte några? En gallon (3.78 liter) kostar från ca 750 kr där istället för från 1500 här! Sprayburkar kostar från 100 och här från typ 200 och uppåt!! Ska beställa om ett tag så ifall fler bil vara med så frakten blir mindre så skicka pm eller skriv här så ger jag er sidan och så får ni säga till mig vad och hur mycket av nåt ni ska ha! Med vänlig hälsning, OscarSvar på inlägget: Beställa plasti dip! Nån som vill beställa ihop eller några?Vad jag har förstått så är dom större burkarna för helt andra användningsområden, dvs. är inte alls lika slät å fin som sprayburkarna. Eller har du hittat något annat än jag?


synd man är fattig då ja skulle behöva ett x antal liter till mercan å husvagnen;-) tyärr ska någon gjort slut på mina pengar just nu:-P


Vilken firma tänkte du beställa från i Holland? Billigare där än från england och plastidip.co.uk ??


Dumpar denna lite då.. Någon som är intresserad av att beställa med mig så man får upp antalet och ner med fraktkostnaden?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka