Byta växelspaksknopp på Polo -95

Här är en filmsnutt på när jag och en polare böt knopp på min Golf 4:a om det kan vara till nån hjälp:http://www.youtube.com/watch?v=NgifQXSEkkM Det beror lite om du vill ha kvar detaljerna till knoppen som sitter på i nuläget HELA. Det hade inte jag när vi hade fått bort min. Tång, små mejslar och ganska mycket våld krävdes för oss iaf.Svar på inlägget: Byta växelspaksknopp på Polo -95Har bytt på min gamla ibiza som är i princip samma bil och den kunde man skruva av. Man får skruva rätt många varv och den satt hårt. Tog loss damasken på polarens vw polo i sommras och vill minnas att den satt fast med ett metallclips. Vet dock inte hur man får loss damasken på ett sätt så att den är hel, vi slet bort den bara. Polarn var inte så rädd om den blien.


om jag inte minns helt fel när jag byte på min polo so plockar man bort "kåpan" som är för handbroms och växel spaken. på det sättet kommer damasken fram och den går att trä up till knoppen där det sitter ett metalklipps som man pillar bort med en skruvmejsel. sen kommer allt lös, å man monterar den nya knoppen.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka