Volvo 460 - Renovering/styling - Länkar och tips

Hallå! Fick ta över en Volvo 460 som varit i familjen ett tag. Den är rätt så välanvänd så det är ju inte den vackraste bilen utseendemässigt. Tre nyanser av repad röd kan man väl beskriva lacken. Sprucken kofångare bak etc. Det jag tänkt göra är att lackera om den, smälla dit nya fälgar och troligtvis en bakvinge och självklart byta ut trasiga delar såsom kofångare bak och så vidare. Det är det som finns i tanken nu från början. Då jag är en gröngöling inom området så har jag ingen riktigt koll på vilka sidor det finns som man kan kolla på. Blocket kollar jag mycket på och det finns väl en hel del bra där, men skulle vara härligt med lite fräscha grejer också. Så vad finns det för bra sidor med fälgar, spoilers och lite allt möjligt som har med styling av en Volvo 460 att göra? Tips på saker såsom lackering, läckra fälgar, snygg passande vinge och lite annat smått och gott vad jag ska göra med den mottages mer än gärna.



Svar på inlägget: Volvo 460 - Renovering/styling - Länkar och tips



Finns knappt/inga stylinggrejjer som är specifikt till Volvo 460 utan det är universalgrejjer/grejjer till andra bilar du får modda dit isf.


http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= . ;_from=R40


Det finns en blå? 460 som är riktigt snygg här på forumet! Vid en snabb syn så skulle jag inte säga att det ens är en Volvo. Otroligt snygg faktiskt. Det mesta går att snygga till med Volvo original saker. De bör bli mäkta förvånade på Volvo om du kommer in och vill beställa massa saker till en 4 serie Tips. Det finns delar från andra modell serie som passar eller passar hyggligt som går att modda dit utan större bekymmer.


Den är ju väldigt lik en 850, så varför inte skaffa R front och korta ner och passa in på bilen. Likaså med en 850 bakstöt och sidokjolar. Lär ju va många som får sig en funderare...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka