Färgkod till Volvo 18" Nebula?

Köpt en omgång 18"Nebula varav en är lite skavd.Kollat färgkoden på nätet som säger 936 Silver Bright.Men när jag var på Volvo idag så hittar dom inte 936.Deras lista hade bara upp till 935... Sedan lyckades dom hitta färgkoden,men då fanns det bara i sprayburk som kostar 571:-!!! Ngn som vet lite mer?Går det inte att få tag i Lackstift i denna 936? Ngn annan av Volvos Silver kulörer som kan passa?



Svar på inlägget: Färgkod till Volvo 18" Nebula?



Jag har 426 på min S70 ( färgkod till lacken ) den stämmer nästan överens med färgen på mina Nebula BBS. Biltema har ju börjat att sälja färg på burk med färgkod! som skall passa din bil. annars hade du mekonomen som säljer färg efter färgkod också


Den färgen finns ej att köpa i lackstift. Bara sprayburk men den färgkoden 936 stämmer bra. Jobbar på volvo o beställde hem sådan färg häromdagen. Du kan ju alltid spraya i ett annat lock o sen pensla. Finns tyvärr ingen annan av volvos färger som är lik den då den är väldigt ljus silver.


Ok,tack.Men jag ger inte dom pengarna för en sprayburk...hutlöst. Ngn som kan tipsa om ngn annan ljus Silverfärg som kan likna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka