Fälgar Jetta 90- HJÄLP!!

Jag har en Jetta -90 och har planerat att fixa upp den till så bra skick som möjligt och försöka hålla den så orginal jag kan. Det största valet jag har är fälgarna, då jag inte har orginal fälgarna på bilen. Jag kom på tanken om man skulle fixa ett par plåtfälgar och fixa till dem så att de blir ungefär såhär? Jag är helt ny som har allt med styling och meka att göra. Och undrar hur man skulle kunna gå till väga för att uppnå ett sådant resultat. Jag undrar också om det är någon som har något tips på fälgar 15"/16" som inte är allt för dyra till min lilla Jetta?



Svar på inlägget: Fälgar Jetta 90- HJÄLP!!



Tycker du ska leta efter 15-tums mimfälgar (flerekrade). Likadana som jag hade på min första bmw, om du kollar på mina gamla bilar.. Sitter som en käftsmäll på golf, jetta, E30 osv.. Enligt mitt tycke iaf.


Menar du de här?


Nänä.. du får gå äääännu längre bak bland gamla bilar;) Hade jag fattat hur man länkade hade jag visat.. Men googla på typ "mim juventus jetta" så borde du se några.. mina var väl inte så välputtsade direkt och lite hög profil.. Tycker såna femtontummare är lagom på golf/ jetta. Borde gå att hitta för 2-3 lök med ok däck!


Annars kan ju ett par fina breddade plåtisar va fräckt också..


Jaha! Ja de ser riktigt fräscha ut. Och jag gillar just 15". Jag vet inte riktigt var/hur man ska leta bara, skulle du kunna ge några tips?


Att polera plåtisar kan du nog glömma.. croma skulle väl va ett alternativ, men svindyrt! Dom borde gå att få tag på ganska lätt. Bara att hålla koll på blocket eller höra runt här! Bussfrakt tar ca 500kr för att skicka fyra däck med fälg. Mvh


Som sagt, jag har inte så mycket erfarenhet. :) Då är plåtfälgar ute ur tankarna. Jag ska kolla runt lite! Tack för hjälpen! Om det finns någon som har andra förslag är jag evigt tacksam!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka