Montera extraljus...

Jo, du får allt se till att koppla en reläsats till det. Och det lyser säkerligen bredare med xenon, efter som det är starkare och lyser längre. Då blir det ju automatiskt också bredare om man har en sådan sorts reflektorer.Svar på inlägget: Montera extraljus...De brukar ju oftast finnas en reläkabelsats du kan lägga till i din beställning som är gjord för xenon, du kan ju inte använda en "vanlig" reläkabelsats..


Och varför skulle man inte kunna köra med en vanligt reläsats till xenonljus?! Det har jag gjort i 4-5 år nu utan nått problem. Jag har 4st reläsatser av vanlig sort till mina 8st xenon 55/70w ljus.


hmm, de har då inte funkat för mig -.- dom har brunnit upp efter typ 1 vecka..


Då har du helt klart gjort något fel, typ överbelastat dem eller nått. Alla jag vet kör med vanliga reläsatser, och som sagt, det är (och skall inte) vara några problem alls.


Funkar bra med vanlig reläsats för mig med kör 5x55w xenon på 2st Hella 30A relän och har använt dom i flera år


Det jag tror Gwitha menar är att startströmmen på xenon kan vara mycket hög. Det i kombination med budgetreläer som knappt klarar märkströmmen gör att det lätt brinner upp. Därmed inte sagt att det alltid brinner upp.


Jo så kan det nog vara. Ja kör 3st 55w på ett relä och dom drar vid uppstart 9.2A st så då räcker ju 30A och har man inte räknat på startströmmen så har man ju gjort fel enligt mig


Reläsats från vvme kan man nog räkna som budget om man jämför med relä från tex bosch. Har haft ett antal reläsatser från asien och det kan bli problem med allt från dåliga relän till kabelskor som inte är fastsatta ordentligt.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka