Byta ut 740 front mot 960?

Svetsa is the shit Det är så folk görSvar på inlägget: Byta ut 740 front mot 960?Vet att man kan svetsa skärmarna om man vill men skulle inte tro folk fixar gapet med svets?


Du menar såhär?


Nja det där vet jag redan om, men linjen där mellan huv och torpedplåten, där blir ett "gap" alltså en skilldring på typ 6 mm, torped plåten sitter lägre ner än huven, ser ruskigt fult ut!


är huven för hög eller torpedplåten för låg jämfört med skärmarna ?


Huven är för hög, allt annat sitter ungefär som de ska iaf,har ändå tryckt ner huven så långt den kan komma, vet inte riktigt hur man löser det? Går de ställa in huven på nått bra sätt?


Fattade din fråga fel Är väl till att bygga om gångjärnen lite


940 huven passar utmärkt, dock får du ju ingen långhuv som sitter på 960. Men 960 framskärmar krävs, dock måste dom moddas enl bilden tidigare i tråden för att stämma mot a-stolpen.


Med 940 huv på 960 front så får du en liten glipa längst fram. Och ska man byta från 88 till 960 så lär man byta a-stolpar för att allt ska se vettigt ut.


vet att detta är en gammal tråd, men om jag fatat rät så passar en s90 fronten med skärmar lysen och grill ja allt med andra ord på en 940 med 940 huv om man svetsar om skärmarna som bilden visar??Tacksam för svar.. söker även denna front om någon har liggandes?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka