Göra något snyggt av stenskott i vindruta?!

Hej Jag har ett stenskott i vindrutan som sitter i synfältet i höjd med ratten, det är en ful ytlig repa på ca 10 mm. Det jag undrar är om det är tillåtet att snygga till detta stenskott genom att t.ex. fräsa in ytterligare några lika långa repor så det bildar bokstäverna "VW" eftersom jag har en Tiguan. - Någon som vet eller gjort något liknande i vindrutan? Hälsningar Tigge



Svar på inlägget: Göra något snyggt av stenskott i vindruta?!



Tror faktiskt inte någon i hela världen har gjort något liknande. Byt ruta eller: http://www.carglass.se/Varfoer-laga-ett . 700.0.html Och vadå göra snyggt? Om jag skulle gå förbi din bil och se ett stenskott/repa på 10mm så hade jag inte ens noterat det. Men om jag såg VW inristat hade jag skakat på huvudet. Och nej, inte tillåtet, att ha sprickor i synfältet ger en 2:a på besiktningen.


Eeh låter inte som någon vidare bra idé...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka