Stänkskydd borta från Volvos sortiment??

Hej, ska lämna in lite delar på lackering snart, och saknar [bakre] stänkskydd till nyare 850. Dock kunde expediten inte hitta dessa och misstänkte att de inte säljs längre, nån som vet ifall detta stämmer, eller rentav om det finns andra återförsäljare än Rejmes/Volvo som säljer dom? Tråkigt att skjuta upp lackeringen.. Om nån säljer så är det för övrigt av stort intresse! Mvh NiklasSvar på inlägget: Stänkskydd borta från Volvos sortiment??Är ju trots allt 16 år sedan 850 gick ur produktion så helt omöjligt är det ju inte att dom utgått. Tyvärr! //Brådhis


Visst är det så, synd bara att jag köpte dom för något år sedan, och då fanns de!


du skulle ju kunna ringa och höra med närmaste bilskrot, om du har tur så..


Jag köpte nya till 940 för en månad sen så det borde finnas till 850. Försök hitta nåt reservdelsnummer så ska det nog lösa sig!


Köpte till 945an ja oxå för inte för så länge sen å då fanns de här på volvo


Köpte till min 855 för inte allt förlänge sen. 320kr paret


Tack för svar, står det som stänkskydd eller nån annan benämning. Nån som har kvar kvitto? Trist att avboka lack pga okunnighet!


För större bild: http://ladda-upp.se/files/2013/b72592.png Tänk på att artikel nr varierar beroende på vilken årsmodell och vilken modell av 850 det är..


koka, tack som fan! Men jag kom på, dessa är väl främre va? Nr 19 och 25 ser ut att vara de rätta, men jag ser inte att man kan köpa dessa?

köpte alla 4 stänkskydden till 855 i april iår och det fanns.


Har du kvar kvittot?


har det hemma.. är inte hemma förrän imorrn


Hittade du kvittot? Nån mer som vet?


köpte till min 850 för nån månad sen var inga problem.. borde finnas


Ja har till salu om du vill köpa? ;-)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka