Toyota IQ - Repiga dörrsidor (insidan)

Som det är väl känt är dörrsidorna på insidan/klädseln på IQ'n väldigt känsliga räcker man drar med en nagel så blir dom repiga. Nån som har nåt tips för att bättra detta få bort reporna eller likn. Har hört folk som använt en hårfön för att värma upp och släta ut reporna men det verkar inte funka så bra. Fundera evt, på om man kunde få dom klädda i kolfiber nånstans eller liknande. Väldigt trist att dom valt ett så känsligt material i en annars kanon stadsbil (har den som andra bil). Tänkte även byta till xenon, dioder ist för glödlampor för parkeringsljusen i lite annat smått o gottSvar på inlägget: Toyota IQ - Repiga dörrsidor (insidan)Ingen som vet? Var och kollade på 2011 års modell och på den har dom åtgärdat materialvalet. Har passat på att sätta in xenon (4300k) och byta positionsljusena till dioder. Nästa på listan blir att byte regplåtsbelysningen och "äggen" (blinkerslamporna till svarta) Denna bild är närmst det verkliga utseendet. Och som jag ursprungligen frågat efter vill jag åtgärda dörrsidorna med.


Har inget tips på reporna, även min bil har en del repor... tänkte fråga dig hur man bytar till xenon lampor? Har googlat runt som en galning men hittar inget... var kan man köpa rätt frejer och vad ska man ha? Tack i för hand !

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka