Byta till 960-front på 940... Vad behövs?

Hallå! Som rubriken lyder så planerar jag att smälla på en 960-front på 940n till vintern. Jag har fått tag på kjolen, båda skärmarna, lyktorna, blinkersen, grillen samt plasten som håller denna. Har även plastkåporna som satt i 960ns främre hjulhus. Är det något mer jag behöver, eller har jag fått tag på allt? Jag kommer behålla 940-huven. Sen är jag för att vara helt ärlig rätt grön på att mecka, men det är ett stort intresse och jag lär mig snabbt. Att modda fästen etc vet jag ju självklart att jag behöver göra, men det är inget problem... Bara jag vet vad jag ska göra. Skärmarna vet jag att jag behöver borra nya fästen till, men vad mer behövs göras? Tack på förhand!Svar på inlägget: Byta till 960-front på 940... Vad behövs?Finns massor med trådar här i detta ämnet....


Nästan alla trådar jag hittat (och jag har sökt ett bra tag, tro mig) har varit folk som haft frågor om att bygga om en 740, vilket inte är så relevant för mig, eller så har de inte svarat på alla frågor som jag haft. Som sagt, jag vill gärna veta om jag har allt jag behöver. Är t ex osäker på om jag behöver plåten som sitter bakom 960ns framlyktor, eller om plasten som håller de samt grillen räcker. (Jag kommer behålla 940-huven.) Vill gärna ha lite mer detaljerad information.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka