Passar sidospeglarna från en annan bil?

Jag har en Polo 98 classic sedan. Det är en Polo (III) . På den här bilen har jag en trasig sidospegel jag vill byta ut . Jag har hittat en på skroten som är från en Polo 99 1,0 L. Passar den min bil? Jag har letat överallt men jag hittar ingenstans där det står att den inte passar. Ägaren av sidospegel har ingen aning . Någon som vet något om dessa bilar?Svar på inlägget: Passar sidospeglarna från en annan bil?Den ser väl inte det minsta likadan ut ens? Eller har jag så fel för mig?


Din (?) Polo 99 1,0 L Svårt att avgöra på bild... Ser ju inte så off ut dock. Måste ju finnas ett nummer på spegeln, fiska fram det så får du svart på vitt om det är lika på bilarna. Mvh Janken EDIT: Med reservation för felaktiga bilder, googlade lite snabbt. Ena kom från Wiki o andra från något forum.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka