Tips på bra fälgar Volvo 940 ?

Tjena! Jag har sett fruktansvärt många snygga 940in. Men tänkte fixa upp min lite grann med sänkningssats , tona, vita blinkers och kan bli en R-vinge. MEN! Vill även ha ett par snygga fälgar till bilen så tänkte fråga er om vad som ni tyckte skulle kunna passa till min 940. * Max 17 tums fälgar Tänkte på typ som dessa: TD Monza RS Wht/Blu http://www.swedishwheels.com.ua/images/ . ht-Blu.jpg Har svårt att bestämma mig och vill kanske ha fler råd Länk på hur den ser ut = http://www.garaget.org/?car=339807&image=3226520 Kommer kosta på den framöver. !OBS kan ej kosta på fälgar för 10000kr+ har inte tillgång med så mycket money!Svar på inlägget: Tips på bra fälgar Volvo 940 ?Om du har låg budget köp ett par snygga org fälgar istället http://www.blocket.se/dalarna/Dack_pa_f . =8&w=3 Typ som de här


na, Är lite sugen på något mer sportigare. Har ekonomin för kosta på fälgar men inte riktiga bling bling fälgar. Men tack för tipset endå!


JPmk18


Eiker E1-fälgar.


Jo, satt funderade ett tag på Eiker E1 fälgarna men såg igår ett par fälgar som kanske skulle passa fint med. http://chromefälgar.se/images/stories/v . r-dtm9.jpg


Super DTM sitter som handen i handsken på 940, har det på min


Ser förjävligt snyggt ut på din volvo måste jag säga


Eiker E1 fälgar om du nu bara ska ha 17", absolut den snyggaste fälgen!


håller me Dream_ du kan se det på min bil! bilderna skulle me säga samma sak.. har 4 st oxxo lux 18 tum ingår spacers till om du är sugen!

Fördelen med super DTM är ju att dom passar bolt on så du slipper spacers och grejer. Ha det i åtanke när du bestämmer dig för 4 st spacerplattor går på ca 2000 kr.


Tack för omtanken. Men vad brukar Eiker E1 fälgarna ligga på?


https://www.eiker.no/main.aspx?page=art . p;gid=1084 Där har du nya eiker e1 fälgar. Tycker annars att team dynamics pro race fälgarna är snygga som sitter på min gröna 940. Finns en bild på bilen med sånna fälgar fram och eiker fälgar bak.


Till gamla V70 fanns det en fälg som hette Perseus, tycker att den är rätt snygg. Jag har aldrig sett den på en 940, men det är ju samma bultcirkel så det borde passa!


Passar med spacers!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka