Inredning Saab 9-5

Undrar om inredning från Saab 9000 passar i Saab 9-5?Svar på inlägget: Inredning Saab 9-5nej, inte över huvud taget, 9-5 har airbag i framstolarna till att börja med


Samma lösning där som för såkallad "sportratt", sätt dit ett motstånd av rätt storlek bara.. Stolarna passar iaf inte rent fysiskt, inte samma avstånd mellan skenorna och är nog inte samma hålbild "längsmed" heller. Sen har jag ju inte provat men är det tex en pilotinredning du tänkt stoppa in i en 9-5:a så kommer nog sittdynan att skrapa emot mittkonsollen för jag har för mig att 9-5-stolar är smalare än 9000.


Då hoppar vi det och tar en inredning från 9-5 så slipper vi allt krångel


tänk på att det måste va en inredning som är av samma årsmodeller som din bil, samt kombi/sedan spelar roll i baksätet. Även om det är el med eller utan minne spelar roll om du inte har det i bilen!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka