Har lackat (sprayat) bilen, men det syns, vad göras? (Bilder upplagda på min sida)

Tja. Som tråden lyder så har jag lagat lite rost på bilen, slipat bort rosten, lagt rostskydd, spacklat, slipat, grundfärgat, färgat och lagt klarlack på de ställen där det behövdes, har tagit lite mer yta än vad det behövdes för att det inte skulle synas så mycket, men det syns duktigt mycket, vad ska man göra nu så att det inte syns ? Lägger upp bilder på min sida, då jag ej vet hur man lägger de här på tråden och markerar där det syns. Väldig tacksam för alla svar och tips!Svar på inlägget: Har lackat (sprayat) bilen, men det syns, vad göras? (Bilder upplagda på min sida)Lite svårt o se på bilderna men det kanske går att polera


Går nog tyvärr inte att få så mycket bättre med sprayburk, ska du få det där att försvinna så lär man använda riktiga lackgrejer så man får lägga ut bas/klarlack på hela ytorna! Speciellt på en silver!


Jag skulle nog vilja säga att det är så det blir, krävs en ganska duktig lackerare med rätt grejer för att göra små sektioner snyggt. Har iaf aldrig sett ett privat burkjobb bli särskilt bra, ok men inte bra.


det blir bara så när man försöker göra spotrepair själv, färgen stämmer aldrig, finns inget man kan göra mer än att lacka hela panelen om man ska göra de med burk eller till nån list eller så, annars är det bara att lämna in till en duktig lackerare, silver är en svår färg.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka