Smakråd Lack Impala 73a

Tjenare jag har en Impala 73a som ska rostlagas och lackas om under vintern. Men har svårt att bestämma mig för en bra färg. Klädseln är fin så den ska inte göras om, den är mörkblå så lacken borde ju matcha den någorlunda vettigt Såhär ser den ut nu. Vad tycker ni?Svar på inlägget: Smakråd Lack Impala 73aFörst tänkte jag vit, men det kanske inte matchar inredningen riktigt, sen kanske inte vit passar alldeles på en sån bil heller. Men Svart tror jag kunde bli snyggt, givetvis blank då Får se vad det kommer mer för förslag! Blir det projekttråd med då du drar igång?


Svart e ju jobbigt för att man ser ju varenda repa på mils avstånd. Men annars tror jag också svart vore snyggt men det är så vanligt. Projekttråd kan det kanske bli.


Fin Cheva den , välj helst inte ljusgrön som Wheeler dealers gjorde på sin Cadillac , kände att den bilen blev förstörd av det tyvärr . Svart skulle nog passa fint , eller röd


Fords ST blå är snygg med tanke på inredningen. Annars är alltid röd candy snyggt.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka