Lamphållare USA-blinkers, Volvo 850

Tjenare! Kikat runt lite på vparts.se och bestämt mig för att köpa mig ett par USA-blinkers till 850in och de står att man behöver andra lamphållare till de vilket är ganska självklart, på volvo har de artnr 6817771. Så svängde in på Rejmes och hörde med dom, men dom kunde inte få fram mer än att de var en lamphållare. Nu undrar jag om ni vet om dom kommer i par från Rejmes eller om man får beställa 2, dom kostade 158kr eller 198kr. Men blind som man är så la jag märke till nu att de här http://www.vparts.se/se/lamphallare-til . 95-98.html står som rekommenderande tillbehör, på beskrivningen står de "Märke: Volvo". Är det samma som på Volvo då? Tack på förhand!Svar på inlägget: Lamphållare USA-blinkers, Volvo 850Same shit Brukar dock vara billigare att köpa de inne på t.ex volvo...


Precis vad jag tänkte också! Så då borde de alltså vara ett par man köper på volvo för om de nu va 198kr. För de går ju på 249kr för ett par på vparts. Eller är jag helt ute och cyklar i tankarna nu?


Dom du får från vparts är ju Volvo original. En 50 lapp hit och en 50 lapp dit spelar väl ingen roll..


Låter rätt om man frågar mig, vet folk som jämfört pris på x70's blinkers och det har då varit billigare att köpa dom inne på volvo där då. Och så länge det är volvo original vparts säljer så är det ju bara logiskt om det är billigare inne på volvo Tycker jag!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka