Ännu än tråd om Neon ljus under bilen.. Random frågor

Halloj, vet att detta är ett grymt uttjatat ämne, och väldigt många hatar allt som har med neon och liknande att göra, men tänkte fråga, har testat att söka, fanns oändligt med trådar om just neon så hittade inte riktigt svaret men iallafall så vill jag att det lyser blått under min bil, och jag har sett att det finns olika sorters produkter som kan framkalla detta, det finns Neon, Led ljus och så finns det säkert flera. Någon som vet vilken utav dessa som är bäst? I min värld, och jag är verkligen inget proffs, så bör Led eventuellt lysa starkare, men väldigt fokuserat? Vilket inte blir så snyggt. Sedan tänkte jag även fråga, vad jag mer behöver för att få dit allt, tänkte på kablar, måste även fästa den under bilen på något sätt, och så hade jag tänkt ha en swich i coupen Hoppas nån kan hjälpa och jag inte blir påhoppad utav alla nu (haha)



Svar på inlägget: Ännu än tråd om Neon ljus under bilen.. Random frågor



Efter lite sökning: http://ezinearticles.com/?How-to-Instal . p;id=17799 Från denna tråd: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=151382 Eller denna tråd: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=101868





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka