Dotz Roadster hg 19" till V50 T5 ??

Jag är jätte sugen på att skaffa Dotz Roadster hg 19" fälgar till min Volvo V50 T5 -08 Har sett jättemånga som har dom på sina V50s, Men när man kollar fälgguiden på olika sidor så står det att dom inte passar till min bil ? Någon som har nått smart svar på detta ? För vill verkligen ha dom om dom passar men vågar inte chansa. Mvh. Martin



Svar på inlägget: Dotz Roadster hg 19" till V50 T5 ??



Ingen ?


Det ska väl inte vara något som skiljer i navet osv mellan de olika motoralternativen till V50. Jag kör ju själv med de Dotz du nämner utan problem. Hitta istället en sajt där priset är bra och specsen stämmer så kan man fortsätta därifrån.


Tack den värmde


Då kör du med 225/35 19" 88W ? Mvh


225/35/19 ja, 88W vette tusan. Försökte kika hos företaget jag köpte de hos men de var inte kvar i sortimentet. Jag hittar dock ett flertal ställen bland annat Däckgrossisten som listar Dotz Roadster. Står förvisso inte att de passar V50 men ET är inte helt off och bultindelningen stämmer. Säger sajterna att fälgarna inte passar V50 överhuvudtaget eller just din T5a?


Dom säger att dom inte passar V50s över huvud taget så fattar inte om alla kan ha det på sina bilar ändå haha? Vet du hur mycket jag kan sänka bilen efter jag satt på Dotzarna ?


Vafan, vilket skitsnack. ET på Dotz Roadster är 40 om jag inte minns fel och original är 52.5, så visst är det lite skillnad men det funkar alldeles utmärkt. Min är sänkt 25mm utan bekymmer, det går absolut att köra på exempelvis H&R 35mm, men då bör däcken inte vara bredare än 225. 235 KANSKE går men det kan jag inte svara på helt säkert.


Okej tack för all info och den V50 ser ju jävligt fräsch ut !


Din*





Så lite så! Se bara till att få med rätt sorts navringar, men det bör inköpsstället kunna hjälpa dig med. Tackar! Din ser inte fy skam ut heller, är riktigt avundsjuk på takluckan och borttagningen av rails. Jag letar för tillfället efter beggade lister så jag kan ta bort mina rails också. Men är inte din sänkt från fabrik då? Då bör Volvo ha sänkt den 20mm om du har sportchassit. Med tanke på hur utrustad den verkar vara i övrigt och motormässigt så vore det konstigt om den inte var fabrikssänkt.


Nä jag tror inte det för den är hög som fan tycker jag. Det är en T5 R-design så den borde ju nästan vara det. Men ser inte ut så. Får nog köra på h&k 35 mm i vår





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka