Var hittar jag UV-Lack till strålkastare?

Är det någon som vet vart man kan få tag i UV-Lack till strålkastare och behöver man något annat än just lacken?



Svar på inlägget: Var hittar jag UV-Lack till strålkastare?



Ska du ha uv-beständig lack eller uv-lack?


Bra fråga, vill ha samma typ av lack som ligger på strålkastarna, det funkar inte med vanlig klarlack! Tror det ska vara UV-Lack.


Frågar då "UV-lack" "normalt" är en av två saker; Lack som härdas med UV-strålar alternativt lack som reagerar (exvis byter färg från genomskinlig till blå) när man belyser den med uv-strålar. Men, jag antar att det då bör vara uv-beständig lack


inte den som lyser blått när man lyser med uv iaf, då måste det vara den som härdas med UV-strålar i så fall. Vet du vart man kan få tag på sådan, som funkar till strålkastare?


Den eller då UV-beständig "vanlig" lack. Antar att du fått plasten uppolerad? Det finns även uv-skyddande vax (just får strålkastare som "slipats om" på ex.vis Mekonomen). Spontant; ring/knata till den lokala billackeraren eller färgaffären och prata med någon där. Berätta vad du ska ha det till osv. Annars; testa vaxet


Jag har våtslipat och sen polerat upp och kört 2K försegling men det håller inte så bra som jag hade velat, därav att jag vill lacka om lamporna men vanlig klarlack blir inte bra, så det ska tydligen vara "UV-lack" på strålkastare. Jag tackar och bockar för tipsen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka