Koppla in xenon i volvo 740?

hej har köpt xenon till 740in undrar hur man kopplar in xenon så man kan stänga av dom med den där strömställaren eller vad den kallas? kan man bara klippa av en sladd från den gamla h4 sockeln och koppla in på + på nya xenons boxen typ? och jorda direkt i karossen? mvhSvar på inlägget: Koppla in xenon i volvo 740?Alltså halvljus? Isåfall ska du ha med ett kablage som du sätter på den redan existerande kontakten på bilen. Den du sätter på H4 lampan.


Klipp av den gamla lamphållaren (plus och minus) koppla in plus till plus och minus till minus! Svårare än så äre inte


ok borde det finnas på denna? http://www.dhgate.com/product/bestprice . 2659960034


Vet inte, står inte någonstans. Jag köpte denna H4 35w till en 740 förut. http://www.ebay.com/itm/400579124281?va . 1439.l2649 Var bara å koppla in å funka perfekt stog ju tydligen visst att det följde med på den du länkade!


Han har nog bara 2 lösa sladdar och gör då som jag skrev plis till plus och minis till minus på befintliga halvljuskontakten


ok köper nog denna för då vet jag att det funker för det funka ju för dig var det bra grejer då?


ok tack för svaret


Funderar på de här med xenon i 740..Tänkte sätta i 3000k i halvljuset är ute efter gult ljis bländar de mindre än tex 4300k-6000k fö man vill ju helst inte blända folk.


jag trore för 8k bländar folk med slipade glas

Tack vare att spridningen sitter i glaset och inte lamporna på 740 så kommer det blända likt förbannat.


Tänkte mest på att 3000k inte lyste lika starkt tack vare att de e gula.men så verkar inte fallet vara Tack för snabbt svar


men det är ju bara slå av skiten med det där vredet som man stänger av lysena på kvällen för på dagen och i stan med alla gatulampor spelar det ju ingen roll om det lyser hela tiden så kmr jag göra iallefall.


Menar du på fullaste allvar att du ska köra utan belysning på, på kvällarna, tack vare att det finns gatulampor? Eller missförstod jag dig nu?


nej asså bländar av som medextraljus.. och har ju dimljus på sov possition också


Du gör som du vill ;-) .bli nog gula halogen för min del.Lycka till med kopplandet i alla fall. De är busenkelt å koppla in så de gå nog bra


Mig veterligen får man inte köra med dimljusen på under kvällstid..


Jarå funkar bra Lyser bättre än halogen men inte jättemycket. Skönt och snyggt ljus

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka