Handskfack Volvo 940

Hej!!! Jag har inga idéer på vad jag ska göra med mitt handskfack i min Volvo 940. Jag håller på att flytta över stereon dit men nu har idéerna helt tagit slut, stereon är ju lite för lång för handskfacket så det kommer ju inte att få dit baksidan igen. Nu behöver jag era tips och idéer på vad ni tycker och tänker, bilder är inte helt fel heller om det är på det viset.Svar på inlägget: Handskfack Volvo 940Varför ska du ha stereon i handskfacket!? Finns ju ett normalt hål där stereon ska sitta liksom.. Sen om du fortsätter med den idén så äre väl bara kapa hål där bak? Du måste ju endå få igenom alla kablar!


jo det är såhär att jag har en backkamera i bilen som vi hade stod uppe på instrumetbrädan. nu har jag kommit fram till att den ska flyttas ner till där stereon satt, så därför ska jag flytta min stereo med dvd i till handskfacket och fixa så jag kan spela filmer i backkameran oxå;) jag har tänkt att göra ett hål i bak ja, men det kommer bli för lite plats för att ha lite större grejor i så därför undrade jag om man skulle hitta på något designrikt istället:)


Finns ju stereo med stöd för backkamera, det du håller på med låter ju väldigt jobbigt och irriterande.. Inte så smidigt att fiffla med radion medans du kör om du har den i handskfacket


men om jag redan har en backkamera och en stereo så känns det väl väldig onödigt att köpa en ny? man har ju fjärrkontroll, plus att jag stoppar in usbt sen rör jag inte stereon nå mer de e bara om jag har besök som det ska pillas på stereon och då är det inte jag som pillar;)


stoppa in stereon i handskfacket och sen bygger du en skiva/plastar så när du öppnar luckan är det bara en skiva med stereon i?


det kan bli bra!!! har ju sett flertal bilar som har det så och det ser ju grymt snyggt ut!! tack för tipset:D

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka