John Deere Blitz Black

Halloj, det är hög tid att lacka om chevan, och färgen som står högst på önskelistan är john deere blitz black, är det någon som vet hur man får tag i den i sverige? Eller finns det något alternativ som ser likadant ut utan att kosta skjortan? (blitz black ligger på ca 100 kr / 5 liter i staterna)Svar på inlägget: John Deere Blitz BlackÄr det nån traktorfärg eller vadå?


john deere blitz black, vad är det? är nämligen traktormekaniker på ett företag som är återförsäljare för john deere och aldrig hört talas om den?


Det är en satinsvart traktorfärg som är väldigt populär till hot rods och muskelbilar i staterna. Så här ser den ut Jag har faktiskt lyckats få tag i den nu, efter 2 månaders letande efter en bra återförsäljare så hittar jag en 10 minuter efter att jag lägger upp en tråd


Är väl John Deeres mattsvarta eller har jag fel?


Alltid lär man sig nåt nytt, haha.


Finnishen på den här kallas för Satin, den är halvmatt/halvblank, jag har pratat med john deere i sverige och dom visste att den finns men dom sålde den inte, så jag tror inte det är samma.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka