Gula lampor

okej, tror den du har är lika gul som den han jag vet säljer, men jag vill ha ännu gulare helst lånade en bild av en användare här på garaget, så gula som hans lycktor är skulle jag vilja ha ingen aning vart man får tag på så gul film?Svar på inlägget: Gula lamporJag har monterat gul toningsfilm på min caddy. Visst ser det snyggt ut. Men jag tycker att det lyser så dåligt med filmen på. Och att den gula färgen är jobbig i längden så jag funderar på att plocka bort den.


nettodelar har som jag skrev gula H4 att beställa hem, gult och lagligt samt med hyfsat bra upplysningsförmåga.


Okej, funderar på att gå över på vitt ändå. Kanske blir lite off topic men jag funderar på biltemas premiumlampor som ska lysa 50% starkare och 33% vitare. http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bilreserv . por-35047/


gula glödlampor är ganska mkt franskt eller svenskt -70/-80tal därav att jag har dom då det är så himla gubbigt, det blir något sämre belysning med gula så dom åker av när det mörknar eller jag byter bil. har inte provat deras nya premium, åkt på dom där blå i plastkartong och dom lyste rätt hyfsat för pengarna ansåg jag.


jo det såg riktigt bra ut såg en 740 till salu på blocket som hade gul film och tycker det såg fränt ut så kanske provar framöver men lyser det allt för dåligt så tar jag av det

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka