Tona baklyktor. Tillåtet? Hur mycket?

Jag har en Peugeot 306 och har tankar på att tona baklyktorna istället för att sätta lexus-lyktor. Men är det tillåtet och, om det är det, hur mycket får man tona dem?Svar på inlägget: Tona baklyktor. Tillåtet? Hur mycket?Inte tillåtet.


Jag har tonat mina baklyktor hyfsat mycket och dom har inte klagat nåt på besiktningen iaf. Har ju äckligt fula orangea blinkers o vanligt rött där bak som standard. Men nu ser det väl ut ungefär såhär (bilden ljuger väl lite dock):


Jahapp tänkte bara eftersom nedre halvan av lampan redan är tonad original...


man får väll tona dom hur mycket man vill sålänge dom visar rätt färger.... sierran är det ju ljust tonat på och det säger dom ju inget om men då äre ju tonat orginal vad ja vet så


du får ha färgad film på alla lampor utom huvudstrålkastarna fram, men tydligen så brukar dom släppa igenom d åxå. edit. En länk till stenskottsfilm, om du nu behöver den. http://www.abenum.com/

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka