Val av färg på Nebula 18" fälgar

Hej är inne på att lacka mina Nebula fälgar nu och vill höra vad folk tycker om min ide´vill gärna ha fler förslag gärna bilder och helst samma fälg Denna länken är på min bil med fälgarna bredvid http://www.garaget.org/?car=318432&image=3279317 Min ide var att lacka dem i denna färg http://dipperthailand.com/wp-content/up . 2e5yte.jpg Någon som vet något bra program där man kan redigera färgen på exempelvis fälgarna.Svar på inlägget: Val av färg på Nebula 18" fälgarSå här såg min gamla 940 ut med mattsvarta nebulafälgar :) Ett tips annars är plastidip gunmetalgrey(?) med 1-2 lager silvermetallizer, sambon gjorde så till sin bmw och det blev riktigt snyggt :)


Ser bra ut


vita


Tycker absolut du ska köra på titangrå eller vad man ska kalla färgen du visade på länken. Klockrent. Sen har du ju greylinelister på din bil med som kommer funka bra ihop med färgen på fälgarna där.


Jo det var så jag tänkte med den mörkgråa. Och angående vita passar det verkeligen till just denna färg på bil? Visst vita är snygga med men kanske inte just i detta fallet tror jag..


Ska lacka mina vita nu i vinter

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka