Styling/Projektor-strålkastare till V70?

Tjena! Tror det börjar bli dags för nya strålkastare på V70in då man får chansa sig fram när det är mörkt, och det är ju inte så kul.. Jag tror i alla fall att dessa kan se ganska bra ut på bilen, och borde ge ganska bra ljus med? Och eftersom det är projektor kanske man kan köra xenon i halvljus med utan att det bländar allt för mycket? http://www.hova.com/paketpris-stralkast . 0-v70-c70/ Skulle gärna få lite bilder på bilar med såna monterade, gärna vita bilar.. Tacksam för svar!Svar på inlägget: Styling/Projektor-strålkastare till V70?Jag är då nöjda med mina, och ser väl inga större anledningar till varför du inte skulle kunna ha xenon i halvljuset - läs: 35w exempelvis - i dessa då ljusbilden är väldigt bra. Dock är helljusbilden sämre, men det backar man ju upp med extraljus på vintern.


Sneglade lite på din bil, men det är svårt att få en uppfattning av hur dom kommer se ut på XCn eftersom den är vit.. Tror i alla fall att svart är mycket snyggare än krom, för det lär skära sig mot det vita! Hade tänkt ha 35w 4300k i så fall, tar man 55w eller 6000k+ så bländar det bara.. Extraljusen sitter på året om, så där är det ganska bra ljus! Men det är just halvljuset som är kasst, reflektorerna och glasen har ju några år och mil på nacken.


Här är en bild med vanliga halogenlampor som halvljus. Ger ju en liten fingervisning i alla fall.


Ser ju ut att lysa riktigt bra! Lutar åt att det blir ett par såna strålkastare med tillhörande blinkers.


Till och med blinkersen tycker jag är bättre än original, men det är min personliga åsikt, haha.


Jag har haft dessa och dem dammar jättelätt insidan glas samt känsliga föf högtryckstvätt ( imma på insida) har haft två par, ett par nya o bättre beg.


Haha det är den säkert, har börjat växa mossa på insidan av originalen..


Nu sitter dom på plats, ljusbilden blev kanonbra och det lyser mycket bättre nu trots att det är 55w istället för 100w som det var i originallysena.. Har xenon på väg hem också, sen jävlar blire lyse!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka