HJÄLP i Färgkod Träsket! Ang Volvo R fälgar!

Hej! Har suttit och klurat ut vilken färgkod R fälgarna som satt på V70N R och S60 R (dom Flash gröna framför allt, men det kanske satt samma fälgar oavsett kulör på karossen på dom modellerna?) ? Alltså dom Silvriga r fälgarna. Har letat å letat, ända jag har hittat är att det ska vara Silver Bright 936. Samma som är på Draco fälgarna men dom tycker jag ser mycket gråare ut, har nämligen såna ny lackade med nya centrum kåpor. Rent spontant så låter de på namnet att det ska vara 935 White Silver, kan de stämma? Vore riktigt schysst om nån visste vad det är för färg kod då jag tänkte lacka en uppsättning Titan fälgar i den färgen Mvh Sandstrom_Svar på inlägget: HJÄLP i Färgkod Träsket! Ang Volvo R fälgar!Kollade med Volvo ang.mina förra Nebula.Dom hade 936.Och dom var väldigt ljusa.


Okej, jag tror jag lackar mina i den färgen också tack för svar!


Volvo hade inte ngt lackstift 936 när jag behövde bättra mina fälgar...936 finns bara på sprayburk för drygt 500 burken..

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka