Bild på bott-sänkt volvo 740

hejsan jag är lite nyfiken på hur en volvo 740 ser ut som ligger på genomslagsgummina. tack på förhand // JonasSvar på inlägget: Bild på bott-sänkt volvo 740Ganska låg pryl http://www.garaget.org/?car=32849 "Kapade fjädrar 3,5 varv fram plus ett varv på genomslagsgummina och 5 varv bak"


Måste ju vara hemskt o åka runt i den, komforten måste ju vara helt borta.


Ja o läser man vad nuvarande ägare slriver så var det helt utan komfort.. och att saker och ting slog i och gick sönder.. grejer skakáde av o sånt.. Och förövrigt är det skitfult med en toksänkt 740.. lagom är snyggast.


är inte speciellt obekvämt att åka totalt stumt:) har gjort det ett antal mil:)inga problem bara man vet hur man ska köra!


undvika alla ojämnheter eller?


Hur ska man köra så det blir bekvämt? utveckla gärna.


Man kör på moln!


sålänge du ligger med hjulen där alla andra inte åker det vill säga inte i hjulspår... så är vägen "oftast" jämn och då har det inte var speciellt obekvämt med de bilar jag kört total stumma:)


kompisen åkte med bottsänkt Saab 900 i ca 2 månader efter att han bytt klämman till avgassystemet sc 5 ggr så höjde han bilen efterson han tröttnade på att han fick åka omvägar hela tiden det skrapar i och fartgupp är inte att tänka på så nej lagom är bäst

Fult är det också..


http://www.garaget.org/?car=107873 viserligen en 945 men ändå...


745 - http://www.blocket.se/vi/18563147.htm?ca=15_s 940 - http://www.garaget.org/?car=110884&image=1067002


min förra bil låg på gummina fram allafall Här med annan lack och med 18" på


"DeWhy´s" 740 är rätt låg


måste ju ta i skärmkanterna


Med ballong däck.


ja tycker de går som en gud på jämna vägar men om de kommer fartgupp så vill den inte va me en bild på min 5 snusdosor hög


Lågt ska det vara, lätt värt att sicksacka över vägbulor och brunslock:P Min hyffsat låga 740, 4 varv bort fram och 5 bak samt kapade genomslagsgummin! - http://www.garaget.org/?car=180130&image=1825046


Har du kapat 4 varv så kan du inte ha mer än 1cm fjädring kvar, om du nu inte kortat dämparen, alternativt bytt till tex. 240 dämpare.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka