Lacka bagagelucka - Blanda färg?

Hejsan! Postat rätt? Ska lackera bagageluckan och har köpt färdigblandad färg på meko efter färgkod (vattenlöslig?!) fick även köpa till härdare och klarlack. Han berättade hur jag skulle blanda de hela osv. Men har glömt bort det totalt dessvärre.. Om detta hjälper:Härdare: Deltron d802 Hardener Klarlack: Deltron d800 clear Någon som har en aning om hur mycket som ska blandas till 2dl färg och hur de ska gå till? Typ som (bara ett exempel har ingen aning..): 1,5/3 delar färg 0,5/3 delar thinner 1/3 delar härdare Samt några tips hur jag ska gå till väga inför lackeringen? Allt är slipat o grundat osv för lackering. Bara det som är kvar! Mvh MaxSvar på inlägget: Lacka bagagelucka - Blanda färg?det är bara att knalla dit o be om att få informationen igen Oftast brukar man få ett papper där rätt mängd står Ett tips inför lackning......rengör nå jävulskt noggrant!!!!


Grejen är att jag tänkte göra det imorgon och kommer ej hinna ditt i tid innan de är stängt Var ju ett bra tag sedan jag handlade detta Står dessutom inget på burken heller så blir ju lite fundersam.. Tänkte om någon här var erfaren om just detta EDIT: Har hittat detta http://www.carsystem.se/publikafiler/D8 . 281%29.pdf Dock är jag fortfarande lite osäker på hur jag ska blanda? (ursäkta att jag är trög?) Står blandningsförhållande oså men fattar ändå inte.. EDIT Igen..:Som jag har fattat de som så ska klarlacken blandas:exempel:2 dl klarlack 1 dl härdare 1 dl förtunning Frågan är hur färgen ska blandas bara?


Du får nog ringa dit imorn och fråga helt enkelt Klarlacken stämmer bra iaf!


Får nog göra de ser de ut som

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka