Hur får man vindavvisare att passa? Volvo 740

Tjena. Fick ett set med vindavvisare i julklapp, till alla 4 dörrar. Gick ut o försökte få dit de, efter att man bände en jävla massa på framdörrens vindavvisare så fick jag dit den. MEN rutan tar för det första i nederdelen av vindavvisaren i bakkant, och för det andra så får inte rutan plats bredvid vindavvisaren i överkant. Hur sjutton får jag upp rutan? Har hållit på ett bra tag nu och inte fått en enda att fungera... Det är vparts vindavvisare som man kör upp i rutlisten. Gäller en Volvo 740. Ska ni bara gnälla på att jag skulle köpt original istället så kan ni vara tysta, jag fick dessa i present och vill få de att funka. Tacksam för svar.Svar på inlägget: Hur får man vindavvisare att passa? Volvo 740det är tyvärr så på eftermarknads vindavvissare, rutan går tyvärr ej att få upp redigt med såna. och jag vill inte gnälla elr liknade dom är mycket fina men man får ej upp rutan ordentligt med såna mvh


Har haft samma problem tills jag kom på att de var sådana man limmade/dubbelhäftande tejp på rutkarmen. Det är väl bara volvo orginal som man ska trycka dit så?


volvo original sitter med dubbelhäftande tejp och eftermarknads kläms fast


Aha, då var det ju till och med en Volvo original jag hade! Tack för rättningen.


Bakdörrarnas har jag fått dit ordentligt. På framdörren är det precis i dörrbågen, dvs där det går från diagonalt till horisontalt, som det verkar vara extra trångt... Fan fattas bara en centimeter ju, och det brusar märkbart om man kör som det är nu.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka