Hjälp med däck+fälgar. Passat -12

Hej garaget! Jag behöver köpa mig ett par sommar fälgar till min Passat 2012a. Jag kan inget om däck, fälgar eller bilar så jag undrar ifall ni kan hjälpa mig. Dom fälgarna jag vill ha är svarta RS5 fälgar komplett med däck. Kan du hjälpa mig med att hitta detta till ett pris för Max 11laxar? Tack på förhand.Svar på inlägget: Hjälp med däck+fälgar. Passat -12Pröva Blocket.se.. Efter 1 sökning, 20 sek; http://www.blocket.se/jonkoping/19__Rs5 . 11&w=3


Är det värt det priset då? För begagnade. Hittade dessa vet http://www.wheelzone.se/falgar-1/5x112/ . lish.html. Hade tänkt mig 18" vad menas med ET35? Vilka mått på däck passar på dom fälgarna?


ET även kallat inpressning är vart centrum på däckbanan hamnar, hur långt in resp ut i hjulhuset. ET35 låter lågt med 18'' på en Passat.


Okej då tror jag att jag förstår. Då ska jag nog hitta någon med större än ET35


Allra bäst är det nog att prata direkt med en gummiverkstad alt VW.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka