Chrysler 300C sidospegel

Hej! Jag undrar om någon vet om man kan plocka bort krom delen som sitter på sidospegeln på min bil? Vill plocka bort dem så att jag kan dippa dem svarta! Dem satt på när jag köpte bilen.



Svar på inlägget: Chrysler 300C sidospegel



Gör det försiktigt. Skulle du paja dom så är dom snuskbilliga på eBay.


Hur ska jag gå tillväga? Ska jag värma upp dem så "limmet" släpper sen in med någonting litet och vasst under kromet för att pilla upp den?


Ta bort spegeln, sen kommer du åt kromet sitter med clips


ok till min andra fråga som du säkert visste om att den skulle komma hur får jag bort glaset?


Böj ut det försiktigt, hoppas att du har dom kåporna med clips. Har läst att någon haft 3M tejp. Nu vet jag ej om det är någon som eftermonterat skit på sin bil, men originalen är med clips iaf.


får väl böja och lysa med ficklampan och hoppas på att jag kan se in tack för din hjälp


ja testa det! Annars får du köpa dom som finns som ersättning. Och fästa utanpå originalet. Finns miljontals på ebay


men om du ska dippa dem behöver du väl inte plocka bort dem? Är ju bara blåsa spegeln sen dra bort dippen där du inte vill ha den


jo självklart är det så men vill helst ha dem lösa så att jag kan dippa dem hemma har inget garage och det är ganska kallt ute





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka