Styling hemsidor för CLS ? Inkl trimboxar m.m. Vad man ska tänka på när man sprayar baklampor?

Som rubriken lyder så undrar jag efter sidor som har styling delar och trimboxar lr liknande för en CLS med årsmodell 2006 till ett rimligt pris med kvalité samt vad man ska tänka på när man sprayar baklamporna?



Svar på inlägget: Styling hemsidor för CLS ? Inkl trimboxar m.m. Vad man ska tänka på när man sprayar baklampor?



http://www.mbscashopen.se/cls/w219-06/ Dom har ju en del grejer. Kanske inte billigaste, annars så brukar ju eBay ha en del grejer också Vill du optimera den så kan du kolla med GDM Performance. Bra grejer.


Aa kollat runt på mbscashopen hehe. Men kanske finns någon som vet var fabrikslampor som säljs och är svarta & E-märkta


CLS ska endast stylas med AMG pkt annars får det vara tycker jag. AMG delar hittar du på typ skroten (om du har tur) annars ebay & mbscashopen. Trimbox ska du INTE köpa utan sats på en riktig motoroptimering. spraya inte baklampor utan tona de med strålkastarfilm som finns att köpa. kolla på http://www.garaget.org/Conclusion en polare till mig som är mkt insatt i MB samt CLS. Han har grymma tips! Lycka till.


Inget som tillverkas tyvärr. Å vad är vi dyra på? Vi har prisgaranti på allt..


Ja det är så jävla ruttet att det ej tillverkas såna.. Men får bli att spraya dem med svart tonings spray


Kommer säkert bli nice med spray, om du inte blir nöjd med det så kan du som nämnt tidigare tona med film istället.


Jag kör med en toningsfilm som heter FlyEyesKit, gick igenom bes Det speciella är att det är en massa små hål som släpper igenom ljuset men ändå så blir det toning.


Ser ju bra ut!


Gjorde en snabb research och det visas sig gå att beställa via hemsida från England? Men vart finns det att inhandla i Sverige (skåne) då?





Jag köpte från england, gick på 150 kr för rullen + frakt Tar ca 3-4 dagar


Aha! hoppar nog. Men finns det inga sidor som säljer CLS styling delar? Kollar Ebay men där vet man aldrig ifall man får varan eller ej så kanske finns andra sidor som säljer CLS styling delar till ett rimligt pris


Vi har ALLT som tillverkas till CLS. Saknas det dock ändå nått på sidan så säg bara till så tar vi hem det. Ska inte finnas nån som är billigare som sagt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka