Bilder på Audi 80 med Devil Eyes?

sant, säger bara suck...



Svar på inlägget: Bilder på Audi 80 med Devil Eyes?



tänkte att jag lånar denna tråden lite istället för att starta en ny.. tänkte kolla med er om vad ni tycker med devil eyes på en audi a4? den jag har alltså. hade det sett förjävligt ut?


ja tycker dom flesta eftermarkads-devilseyes e fula. bara fö att den ljusslingan alla villl åt känns som 10cm bred i ljushuset. dom som sitter original på audi e ju så tunna som möjligt å så har dom en så jävla snygg vågig form.


På A4, A6 och VW Passat 3B&3BG ser dom bra ut...


Bara matcha tidstypiskt även när det kommer till eftermarknadsprylar så blir de snyggt tycker jag.


Skulle själv säga att dom passar absolut bäst på Audi A3 då nya Audi A3 har nästan identisk LED ramp som på dessa eftermarknads lampor. Men smaken är som baken . Vi har monterat på både A4 B6 och Golf 4 och visst är det snyggt på kvällen.


Google+ebay=bilder! Tyvärr inte monterade och tända. http://cgi.ebay.co.uk/HEADLIGHTS-*-AUDI . 4002r11619 Men inte var det snyggt så det sved..


Behåll dina angel eyes tycker jag i alla fall... Väldigt fin annars också!


Eller så moddar man dit Audi A5 strålkastare på en Passat 3B


Har du gjort detta eller vet du mer om denna operation? Mvh Billing





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka