Audi a3 styling

Hej jag skulle vilja ha hjälp att hotta upp min nyinköpta audi A3 ytterligare. Jag är ganska okunning inom begrepp och liknande så jag behöver ha hjälp att hitta lite saker. Den ser helt ok ut ifram men väldigt tråkig i bak. Jag har förstått att fronten och sidorna kallas för s line. Det borde väl då även finnas bakspoiler i s-line och det jag har hittat då är tex http://www.magnatuning.ro/en/product/95 . -Extension Vad menas med 8p? På denna står det tex hatchback, passar det inte till sportsback då? http://www.magnatuning.ro/en/product/11 . ear-Bumper Mvh.



Svar på inlägget: Audi a3 styling



8P är modellen (som kom 03/04). Min A3:a har då "8L", min A6:a "C5" osv osv osv Sportback:en är längre än hatchbacken, så nej, jag -tror- inte att det passar med en hatchbackbakdel på en sportback.


nu är tråden lite gammal, men jag tror att det är samma röv på 3- som 5dörrars efter 2005 har för mig att från att lysena delades så är det samma utforming på bumpern bak mellan 2005 fram till minst 2009 års modell





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka